Voor 17.00 besteld -Direct verzonden! Vragen? Bel +31552032125 (tussen 09.00 en 18.00)

Recepten

Alleen water drinken is natuurlijk hartstikke gezond maar soms ook een beetje saai. Maak daarom extra lekker en gezond water zelf! Het ziet er super leuk uit, drinkt lekker zodat je blijft drinken.

waterf

Fruitwater is echt super, het is water met vers fruit, ijs en eventueel wat munt of andere kruiden. Het is lekker fris en er kunnen allerlei verschillende ingrediënten worden toegevoegd waardoor je elke keer weer een ander drankje hebt gemaakt!

De basis: 

Snijd vers fruit en/of groenten in kleine stukjes (je kan het eventueel kneuzen om ervoor te zorgen dat de sappen extra goed vrij komen) en stop het in het compartiment van je fruit infuser water fles.

iet er dan water bij, de fruit infuser water fles kan onder de meeste keukenkranen staan waardoor je deze gemakkelijk kunt vullen. Als je ervoor kiest om de fles ‘s avonds al te maken dan kan je deze nog even in de koelkast stoppen. Zo heb je ‘s ochtends vroeg gelijk al een heerlijk zelfgemaakt koel fruitwater drankje!

Voeg kruiden er op het laatst aan toe omdat deze qua smaak anders al snel kunnen overheersen.

 Fruit-Infused-Waters-from-Green-Blender
Recepten:
Sinaasappel – Komkommer – Munt
Blauwe Bessen – Lavendel
Appel – Kaneelstok
Ananas – Kokoswater
Aardbei – Citroen – Basilicum
Kiwi – Limoen – Blauwe bessen
Ananas – Kiwi – Passievrucht
Citroen – Framboos
Komkommer – Limoen – Munt
Komkommer – Watermeloen
Tips:
Neem eens bevroren fruit of gebruik een ijsblokjeshouder en vries daar stukjes fruit in.
Je kan er in plaats van kraanwater ook spa rood aan toevoegen! Zo krijg je een heerlijk bruisend en verfrissend drankje.

Was het fruit voordat je het in, in het compartiment stopt.